Den perfekte bolig til aktive voksne der sætter pris på kvalitet og fællesskab

Bestil en fremvisning i dag og se de fascinerende boliger, der sætter ny standard for kvalitet, fællesskab og det aktive voksenliv

Bestil din fremvisning her

Udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet af Ejsingholm, hvor i sammen vil finde en dato for fremvisning der passer dig.
  Stort fælleskøkken

  I moderne materialer

  Motionsrum

  Med udsigt direkte til søen

  Pejsestue

  Afslapning med med en god bog

  Marys Have – Her får du mere, end du forventer

  Brutto/netto-forholdet i lejemålene er optimale, hvilket betyder, at boligen er større, end den fremgår på plantegningen. Køkken-alrummet er indrettet således, at der ikke kun er plads til spisebord med stole, men også plads til et hyggehjørne med en sofa, to lænestole og et sofabord.

  Udover alle fordelene ved selve projektet, så betaler vi din husleje den første måned og samtidig er der også sørget for, at du som lejer kan få 2 times hjælp af en vicevært til f.eks. at hænge diverse ting op på væggene. I fællesshuset finder du bl.a. altid tre aktuelle aviser, den store tv-pakke, samt trådløst internet.

  Udover det, er der både værksted, fælleskøkken, udendørs spa, fitnessrum, pejsestue og masser af fælles arrangementer, som du frit kan vælge fra eller til. Skriv dig op på interesselisten eller bestil en fremvisning allerede og få alle fordelene tilsendt på mail.  

  Fra kr. 7.700,- / md.
  Derudover får du:
  < Træk >

  Naturskønne ry

  Ry ligger i Skanderborg Kommune, og er en hurtigt voksende by med over 6.000 indbyggere. Byen ligger ved Gudenåen, midt i Søhøjlandet, mellem søerne Gudensø, Birksø, Vessø, Knudsø, m.fl. Byen har gode infrastrukturforbindelser med adgang til både regionaltog og let adgang til motorvejs- og landevejsnetværk.

  Byen har et stærkt foreningsliv og rummer mange specialbutikker med alt fra kunsthåndværk og Danish Design over modetøj og kvalitets fødevarer. Byen har også en livlig lystbådehavn, hvor lystbåde, kanoer, kajakker, paddle boards og turistbåde sejler til Himmelbjerget, søerne og skovene samt de mange byer og overnatningssteder langs Gudenåen.

  Boligvælger

  Har du yderligere spørgsmål?

  Så kontakt os på